Stoltzen Argos VC720W Video Soundbar

Video Soundbar med innebygget PC

Varenr: 116927
Alt. varenr: VC720W
missing textBeskrivelse
Ekstern Info
Beskrivelse

Stoltzen Argos VC720W Endpoint er et budsjettvenlig endepunkt for videokonferanse, laget for små og mellomstore konferanserom, og er kostnadseffektivt og enkelt å installere.

Argos VC720W Endpoint integrerer kamera, kodek, høyttaler og mikrofoner i 1 enkelt enhet for å gi brukere uovertruffenvideo og lydopplevelser. Den er bygget med 4K ultra-HD-bildesensor og 108 ° super-bredt synsfelt pluss avansert ePTZ kamerateknologi, som gjør at alle i konferanserommet kan presenteres tydelig.

Den integrerte lyden er designet for størrelsen på små og mellomstore konferanserom, og gir brukerne profesjonell og tilfredsstillende lydytelse. To stråleformende mikrofoner og høykvalitets høyttaler sørger for at lyden blir like god som videoen under videokonferanser. I tillegg kan den valgfrie ekspansjonsmikrofonen imøtekomme ulike romkonfigurasjonsbehov, slik at alle blir hørt.

VC720W leveres med Windows 10 operativsystem og er kompatibelt med alle Windows-baserte samarbeidsprogramvare eller skyjenester som Teams, Zoom, WebEx, etc.

Det kompakte og alt-i-ett-designet reduserer kompliserte kabeltilkoblinger for å holde møterommene ryddige og innbydende, samtidig som det gjør installasjon og bruk ekstremt enkelt.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.