Velg visning:
Du har valgt:

Mersive Solstice


Solstice er en trådløs programvarebasert samhandlingsløsning for møtesamarbeid som har tatt markedet med storm. Programvaren er optimalisert for både interne og eksterne teams. Det gjør at brukere samtidig kan dele trådløst innhold til møteromsskjermen og lage sømløse broer til andre møterom, uavhengig av videokonferansetjeneste. Med Solstice i sentrum av møtene dine, øker du produktiviteten ved trådløst samarbeid gjennom fullt integrerte videokonferanser.

Mersive Solstice 5.3.2

 

Siden lanseringen i fjor har Mersive Solstice Conference gitt en bedre konferanseopplevelse ved å tilby et romsystem for Bring Your Own Meeting (BYOM) med agnostisk støtte for alle videokonferansetjenester, sammen med en berøringsfri ett-trinns start, trådløs tilkobling og deling av flere deltakere.
 

Nå kan Mersive tilby den nyeste versjonen av Solstice Conference (5.3.2), og bringer opplevelsen til flere rom og brukere enn noen gang før med overlegen ytelse, bredere bærbar og perifer støtte, redesignet Solstice-app og støtte for flere kameraer, deriblant Logitech, Huddly, Cisco, Poly, Yealink og mange flere (se liste for kompatibler under).

 

Dette resulterer i den ultimate samarbeidsløsningen for den hybride arbeidsplassen.