Velg visning:
Du har valgt:

Kundereferanser

100 Hisense skjermer på nye Jordal Amfi

0

AV-integratøren Strömberg & Sandell halte i land kontrakten om å levere lyd-og bildeløsninger til Nye Jordal Amfi. I alt henger det nå 100 Hisense-skjermer på veggene i sportsarenaen, hvorav flere er interaktive og kan trykkes på av publikum. 

 

Strömberg & Sandell er en ledende integratør som leverer komplette lys-, lyd- og videoløsninger til boliger og kommersielle områder over hele Skandinavia. I 2014 startet Strömberg & Sandell dialogen om lyd og bildeløsninger sammen med VIF til det som skulle bli Nye Jordal Amfi. I 2018 var kontrakten signert og levering og installasjon ble utført i 2020.

 

Les mer her

Sonans utdanning velger Hisense

25.01.2021

0

I Februar 2020 lanserte CBK Distribusjon, Hisense, et nytt skjermagentur i Skandinavia under ISE i Amsterdam. Hisense er en verdensledende skjermprodusent av videovegger, digital signage, møterom og interaktive skjermer tilpasset skole og utdanning. 

 

Allerede under ISE 2020 viste Sonans interesse for de nye interaktive skjermene til Hisense. Kort tid etter lanseringen begynte Sonans, Advania og CBK et tett samarbeid med fokus på testing og utvikling av de interaktive skjermene for å få de tilpasset Sonans sine ønsker, forteller Anders Raaness, Key Account Manager AV i CBK Distribusjon.

 

Les mer her

BL_NK kunstgalleri benytter Hisense Displays

0

I BL_NK sitt galleri i Oslo benytter de Hisense sin nye E-serie til å vise fram digital kunst, også kjent som NFT. Dette er det første kunstgalleriet i Norge som stiller ut digital kunst og du finner galleriet i Bygdøy Allé 21. 
 

BL_NK er et norsk kunstgalleri med lidenskap for å løfte frem den nye bølgen av nordiske kunstnere til verden. Konseptet startet opp høsten i 2020 som et dynamisk pop-up-galleri på Grünerløkka. Her har de holdt ukentlige utstillinger der de har vist frem det nyeste fra noen av landets mest talentfulle kunstnere til et stadig større publikum. 

 

Les mer her

Hisense Displays til nye Bærum Padel

0

CBK har sammen med forhandler, levert Hisense displays til Bærum Padel. Bærum Padel er et av norges største og nyeste padelanlegg med 7 doble padelbaner på til sammen 2500 kvadratmeter. De holder til på idylliske Fossum, bare 5 minutter fra Røa sentrum.

 

Les mer her