UCoustic Heat Ducting Kit

1x Metal Hood plus ,1x 10m Air Hose (150

Varenr: 116950
Alt. varenr: Heat Ducting Kit
missing textBeskrivelseTilbehør
Ekstern Info
Beskrivelse

Heat Ducting Kit

 

UCoustic Heat Ducting Kit (HDK) gir en innovativ, intelligent måte å fjerne varmen som genereres av det installerte utstyret, ikke bare fra skapet, men også fra rommet.
Dette forhindrer varmeoppbygging i rommet som kan oppstå hvis du har høye varmebelastninger eller et lukket / dårlig ventilert rom. Metallhuset passer over ventilasjonene i bakdørene (for 12U må dørene reverseres på fabrikken slik at de lukker opp som 24U og 42U).

Den fleksible kanalen passer over tappene, enten fremover / oppover eller bakover. Kanalen har en flip som kan lede luften enten eksternt gjennom slangene, eller tilbake inn i rommet gjennom de åpne tappene, etter behov. Kanalen kan termineres på en vegg, et vindu eller et falskt tak. Redusere / fjerne behovet for dedikert air condition kan spare penger og den varme avtrekksluften kan til og med brukes om vinteren for å redusere varmeregningene.
1x Metal Hood plus 1x 10m Air Slange (150mm diameter) som er kuttet i halv for hver eksos. Vennligst tillat ytterligere 211 mm høyde og 16 mm dybde. HDK består av: dimensjoner: vær så snill


Pass på at slangene ikke er kinket, det er ingen hindringer ved kanalens ende og antall bøyninger holdes til et minimum. For lukkede rom, vær så snill å sørge for at luften fylles opp via passiv luftinntak, slik at kjøligere luft kan komme inn fra huset for å unngå kondens. Sørg for at varm luft er utmattet vekk fra luftinntaket for å unngå gjensirkulasjon.

Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.