Ved kjøp av Barco ClickShare CS-100 eller CS-100 huddle får du nå en ekstra USB-A button med på kjøpet.

Forenkle opplevelser i møterom med ClickShare: Enkel, trådløs deling av innhold i møterommene.

 

Kampanjen gjelder til 31.desember 2021

 

ClickShare 

For trådløse presentasjonssystemer som tilbyr en sømløs, brukervennlig og en kabelfri opplevelse - da kan vi tilby Barco ClickShare. Med ClickShare kan du dele presentasjoner på en enkel måte, uten å måtte styre med ledninger, kabler og adaptere.
 

Tilkobling utgjør hele forskjellen i den moderne næringslivet. ClickShare fra Barco hjelper deg med å sikre at teamene dine jobber tett, tilrettelegger for forbedret trådløst samarbeid og muliggjør enklere deling av kunnskap og ekspertise - samt sparer unødvendig tid og krefter.

 

Hvis du legger til ClickShare i det faste konferanserommet (som et Microsoft Teams eller Zoom-rom), forbedres interaktivitet, produktivitet og samarbeid i Microsoft Teams og Zoom-møtene. Det bringer fokuset fra konferanser tilbake til virkelig samarbeid.

 

 

Vellykkede møter handler om tillit

 

Tillit til ideene, tillit til presentasjonene, men også tillit til møteromsteknologien. Derfor utviklet Barco ClickShare. Med dette trådløse presentasjonssystemet, kan brukerne ganske enkelt dele det som er på de bærbare enhetene på presentasjonsskjermen. Ingen ledninger, ingen montering. 

Deling som et grunnleggende behov

CS-100 bringer ClickShare-opplevelsen til små møterom hvor det å dele innhold fra en bærbar enhet er et grunnleggende behov. Alle - inkludert gjester - kan koble seg på med ett klikk og dele med en gang, uten behov for noen slags opplæring. Brukerne plugger ganske enkelt en USB-drevet enhet - ClickShare-knappen - inn i PC-en eller Mac-en sin og trykker på knappen for å få innholdet på den bærbare maskinen sin opp på den store møteromsskjermen. Med ClickShare-appen, kan brukerne også dele innhold fra mobiltelefonene eller nettbrettene sine.

En frittstående modell

 

CS-100 er en frittstående modell med en HDMI-utgang som lar opptil 8 brukere koble seg til, med én bruker som deler om gangen. CS-100 inkluderer de standard ClickShare-sikkerhetsfunksjonene inkludert kryptering, administrering av pålogging, https og muligheten til å skjule SSID-en til grunnenhetens trådløse nettverk.