Unik kampanje på 75" og 86" Philips hvor man får den påkostede og svært godt utstyrte T-serien som har Touch, innebygget WiFi og en rekke andre ekstra funksjoner til samme pris som den ordinære Q-line serien.

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Multi Touch med opptil 20 berøringspunkter
  • 18/7 drift, lyssterk 420 Nits
  • Passer like godt til møterommet som til klasserommet
  • Android 9 OS,  styring av skjerm med CMND & Control
  • Innebygget WiFi

 

Tilbudet gjelder så lenge beholdningen rekker*

 

 

 

 

Høyne engasjementet, og inspirer til samarbeid med en interaktiv Philips-skjerm i T-serien. Disse herdete Android-drevne skjermene med antirefleksbelegg er utformet for å tåle daglig bruk og har opptil 20 berøringspunkter.

OPS-sporet gjør at du kan koble til PC-en uten kabler

Integrer en PC med full kraft eller Android-drevet CRD50-modul direkte i en profesjonell Philips-skjerm. OPS-sporet inneholder alle tilkoblingene du trenger for å kjøre løsningen i sporet, inkludert en strømforsyning.

Betjen, overvåk og oppretthold med CMND & Control

Kjør skjermene dine over en lokal (LAN) tilkobling. CMND & Control gir deg muligheten til å utføre viktige funksjoner som å kontrollere innganger og overvåke skjermstatus - uansett om du styrer én skjerm eller 100.

Flerberøringsteknologi med en kapasitet på 20 berøringspunkter

Lag en minneverdig, interaktiv opplevelse med opptil 20 berøringspunkter samtidig. Denne skjermen er perfekt for programmer der du må samarbeide eller konkurrere, og den knytter publikum til alt innholdet - noe som gjør den ideell for utdanning, offentlige steder, bedrifter, hotellbransjen og butikker. Berøringspanelet er HID-kompatibelt og sørger for en sann plug-and-play-funksjon.

Android SoC-prosessor, opprinnelige apper og webapper

Kontroller skjermen via en Internett-tilkobling. Android-drevne Philips Professional-skjermer er optimalisert for Android-apper, og du kan også installere nettapper direkte på skjermen. Et Android OS sikrer at programvaren er trygg og oppdatert lenger.

Innebygd tavlemodus

Oppfordre til smidig samarbeid med tavlemodus. Aktiver denne funksjonen for å gjøre skjermen om til et tomt lerret som kan tegnes på av flere brukere, enten for hånd eller med dedikerte skjermmarkører. Alt på skjermen kan deretter lagres for enkel utskrift eller fildeling.

Trådløs skjermdeling

Viser inndata fra fire ulike kilder på en skjerm. Med trådløs skjermdeling kan du koble sammen opptil 32 enheter på én gang, slik at du raskt kan bytte innhold når du trenger det. Bruk det eksisterende Wi-Fi-nettverket til å koble til enheter på en øyeblikkelig og sikker måte, eller bruk valgfrie HDMI-CastTo-dongler til å kaste direkte på skjermen uten at du trenger å koble til det sikre/beskyttede nettverket.