I CBK har vi alltid satt kundenes behov først. Dette har vært grunnlaget for vår vekst og utvikling gjennom hele 2000-tallet. Skritt for skritt har vi utviklet virksomheten og gitt våre kunder stadig mer verdifulle løsninger.

 

Nye viktige skritt i riktig retning

 

Nå tar vi et nytt viktig skritt. Vår nye nettside og nettbutikk gjør det enda enklere å være kunde, velge riktig løsning, finne de riktige komponentene og få assistanse og tilgang til vår kompetanse

 

Vi er en ledende leverandør av løsninger og komponenter innen data og kommunikasjon, med fokus på infrastruktur, AV og tilbehør. I den nye nettbutikken vil vi kontinuerlig presentere aktuelle og smarte løsningsforslag. Dette gjør det enklere å finne riktig kombinasjon av produkter for ditt behov, og det forenkler bestillingsprosessen. Produktveiledere gir utfyllende informasjon om hvert enkelt produkt.

 

Vi ønsker også å være tydelige på hva vi står for og hva du som kunde kan forvente av oss. CBK står for Cooperation by Knowledge – samarbeid via kunnskap. Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. Dette er ”limet” som gjør det mulig å levere de beste, smarteste og mest verdifulle løsninger som gir din virksomhet fortrinn.

 

Vårt løfte til deg er ganske enkelt ”Sammen om de smarte løsningene”

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.