Om oss

 

CBK importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere. I CBK har vi alltid satt kundenes behov først. Dette har vært grunnlaget for vår vekst og utvikling gjennom hele 2000-tallet. Skritt for skritt har vi utviklet virksomheten og gitt våre kunder stadig mer verdifulle løsninger.

 

 

 

 

 

 

CBK som leverandør


CBK er en av Norges ledende distributører innen våre virksomhetsområder. Vi har hovedfokus på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere. Vi holder til i Gneisveien 30 på Skedsmokorset hvor det lagerføres mer enn 6 000 ulike artikler. Vi har henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer deg som kunde til gode. Sommeren 2020 flyttet vi inn i nytt lager, og samtidig investerte vi i det automatiske robotsystemet AutoStore som har ført til at vi nå har et kostnadseffektivt lager forberedt på fremtidig vekst med svært effektiv distribusjon til hele landet. Les mer her.


Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. Dette er  ”limet” som gjør det mulig å levere de beste, smarteste og mest verdifulle løsninger som gir din virksomhet fortrinn. Samarbeid har alltid vært viktig for oss og vi mener at det beste samarbeidet baseres på kunnskap i alle ledd for sammen å oppnå best mulig resultat. CBK står for Cooperation by Knowledge – samarbeid via kunnskap – som er retningen fremover.

 

CBK setter god forretningsskikk og etikk i vårt arbeid høyt. Det er utarbeidet etiske retningslinjer som våre ansatte plikter å følge.

 

Nye viktige skritt i riktig retning

 

Tidlig i 2017 tok vi nok et viktig skritt i riktig retning. Med ny nettside og nettbutikk er det blitt enda enklere å være kunde hos oss. Det er blitt enklere å velge riktig løsning, finne de riktige komponentene, få assistanse og få tilgang til vår kompetanse. Vi er en ledende leverandør av løsninger og komponenter innen data og kommunikasjon, med fokus på de 5 hovedområdene våre: Infrastruktur, AV, Tilbehør, Nettverk og Overvåkning.

Gjennom vår web skal det være enklere å finne riktig kombinasjon av produkter for ditt behov, og det igjen, forenkler bestillingsprosessen. 

De siste to årene har vi tatt enda flere viktige skritt i riktig retning, med ISO-sertifisering på kvalitet og miljø (ISO9001 & ISO14001) og ekspansjon til det nordiske markedet. I 2021 kjøpte vi opp et distribusjonsselskap i Finland. Les pressemeldingen her. Videre i 2022 kjøpte vi opp et Svensk distribusjonsselskap. Les pressemeldingen her.

 

CBK Distribusjon er ledende leverandør av løsninger og komponenter innen: