Heimgard Temperatur og Fuktighetssensor Kontroll på fukt og temperaturnivå Heimgard Temperatur og Fuktighetssensor Kontroll på fukt og temperaturnivå Heimgard Temperatur og Fuktighetssensor Kontroll på fukt og temperaturnivå Heimgard Temperatur og Fuktighetssensor Kontroll på fukt og temperaturnivå Heimgard Temperatur og Fuktighetssensor Kontroll på fukt og temperaturnivå

Heimgard Temperatur og Fuktighetssensor

Kontroll på fukt og temperaturnivå

Varenr: 119955
Alt. varenr: WATEMPHUMIDTY
BeskrivelseEkstern InfoTeknisk info
Beskrivelse

Heimgard Temperatur &
Fuktighetssensor

 

Om produktet

 

Heimgard temperatur- og fuktighetssensor gir deg kontroll med fukt- og temperaturnivået i boligen din slik at du ved behov kan gjøre tiltak for å sikre optimale verdier. Sensoren kan brukes til å aktivere eksisterende ventilasjonssystem, termostater, aircondition etc. Sensoren driftes av et CR2450-batteri og har en trådløs rekkevidde på 30 meter. Sensoren kan brukes med appen Heimgard, men dette forutsetter at man har en Heimgard Gateway.

 

Heimgard-app

Med Heimgard-appen får du kontroll med den magnetiske sensoren fra smarttelefonen din. Appen kan lastes ned fra Google Play eller App Store.



Varslinger

Data fra sensoren kan sendes via Heimgard Connected Home System i form av SMS, e-post eller pushvarslinger.



ZigBee Home Automation

Sensoren opererer med ZigBee HA 1.2 standarden, noe som gjør den kompatibel med andre ZigBee-sertifiserte produkter.

 



Gateway kreves

For å danne en forbindelse mellom enheten og Heimgard Connected Home, kreves det en gateway slik som Heimgard Hub. Dette er enheter hvor det kan kobles til ulike smartapparater, for så å koble dem sammen gjennom Heimgard Connect-systemet, et system som igjen kan synkroniseres med appen Heimgard. Gatewayer selges separat.

 

Tekniske data

 
  • Batteri: DC3V (1x CR2450 Batteri)
  • Standbystrøm: :=10uA
  • Nettverk: ZigBee 1.2 Home Automation
  • Driftstemperatur: -15°C-+60°C
  • Relativ luftfuktighet: Maksimalt 95% RH (ingen kondensering)
  • Dimensjoner: 60x60x20.8mm

 

 

Ekstern Info
Teknisk info