Om oss

 

CBK importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere. I CBK har vi alltid satt kundenes behov først. Dette har vært grunnlaget for vår vekst og utvikling gjennom hele 2000-tallet. Skritt for skritt har vi utviklet virksomheten og gitt våre kunder stadig mer verdifulle løsninger.


Nye viktige skritt i riktig retning


Tidlig i 2017 tok vi nok et viktig skritt i riktig retning. Med ny nettside og nettbutikk er det blitt enda enklere å være kunde hos oss. Det er blitt enklere å velge riktig løsning, finne de riktige komponentene, få assistanse og få tilgang til vår kompetanse.Vi er en ledende leverandør av løsninger og komponenter innen data og kommunikasjon, med fokus på de tre hovedområdene våre: Infrastruktur, AV og Tilbehør

 

 

Det har gjennom ny web blitt enklere å finne riktig kombinasjon av produkter for ditt behov, og det igjen, forenkler bestillingsprosessen. Produktveiledere gir deg utfyllende informasjon om hvert enkelt produkt.

 

CBK som leverandør


CBK er en av Norges ledende distributører innen våre virksomhetsområder. Vi har hovedfokus på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere. Vi holder til i Gneisveien 30 på Skedsmokorset hvor lagerføres mer enn 6 000 ulike artikler, og har henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer deg som kunde til gode. 


Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. Dette er  ”limet” som gjør det mulig å levere de beste, smarteste og mest verdifulle løsninger som gir din virksomhet fortrinn. Samarbeid har alltid vært viktig for oss og vi mener at det beste samarbeidet baseres på kunnskap i alle ledd for sammen å oppnå best mulig resultat. CBK står for Cooperation by Knowledge – samarbeid via kunnskap – som er retningen fremover.

 

CBK setter god forretningsskikk og etikk i vårt arbeid høyt. Det er utarbeidet etiske retningslinjer som våre ansatte plikter å følge.

 

Vårt løfte til deg er ganske enkelt:  ”Sammen om de smarte løsningene”

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.