CBK setter en ny standard for
hvordan en distributør tilfører kunden verdi

 

Gjennom kunnskap, service og en unik forpliktelse er vi en høyt verdsatt partner for forhandlere som ønsker å levere ekstra verdi til sine kunder


 

Om oss


CBK har vært en pålitelig distributør i Norge siden tidlig 2000-tallet, og utvider nå til norden med tilstedeværelse i Finland og Sverige. Vi har hovedfokus på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere.
 

Vi holder til i Gneisveien 30 på Skedsmokorset hvor det lagerføres mer enn 6 000 ulike artikler. Vi har henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer deg som kunde til gode. 
 

Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. Dette er  ”limet” som gjør det mulig å levere de beste, smarteste og mest verdifulle løsninger som gir din virksomhet fortrinn. Samarbeid har alltid vært viktig for oss og vi mener at det beste samarbeidet baseres på kunnskap i alle ledd for sammen å oppnå best mulig resultat. CBK står for Cooperation by Knowledge – samarbeid via kunnskap – som er retningen fremover.

 

 

Forretningsidé

 

CBK er den ledende distributøren av helhetlige infrastruktur- og AV-løsninger i Norden. Vårt lederskap er basert på en unik forpliktelse overfor forhandlere som ønsker å levere ekstra verdi til sine kunder. Vi spiller våre kunder gode, slik at de foretrekkes som forhandler. Det gjør vi ved å skille oss ut på nøkkelområder: Vi er den mest kompetente og faglig oppdaterte distributøren og hjelper våre kunder å se inn i framtiden. Vi er best på å sette sammen en helhetlig og riktig løsning – slik at forhandleren kan levere på sine kunders behov. Vår serviceinnstilling er i særklasse.?

 

Dette får vi til fordi relasjonen til hver kunde står i sentrum for alt vi gjør.

 

Atferdsprinsipper

Alltid nær.

Vi er tett på kunden, forstår deres behov, svarer raskt og yter service på høyt nivå.

 

Alltid i forkant.

Vi bygger kunnskap, overvåker trender, ser etter nye muligheter og formidler det til våre kunder.

 

Alltid dele.

Vi deler kunnskap og erfaringer aktivt internt slik at våre kunder kan ta del i hele verdien i CBK.

 

 

 

 

Infrastruktur

CBK sin egen merkevare siden 2012​.

 

Markedets beste utvalg av infrastruktur produkter​ med høy kvalitet og konkurransedyktige priser​.

Produktkategorien omfatter tranceivere, kabler, strømskinner, rack-og veggskap, fiberadaptere, mediakonvertere og patchpaneler.


 

Gå til nettside >>
Audio/Video

CBK sin egen merkevare siden 2012.

Stoltzen har kvalitetsprodukter innen AV-utstyr, kabler, lydprodukter og annet tilhørende utstyr. Merkevaren omfatter produkter med fellesverdier for kvalitet, effektivitet og garanti. Vi gjør det tryggere og enklere for deg å kunne velge rett blant et bredt spekter av produkter.

 

Gå til nettside >>
 

Tilbehør og kontor

CBK sin egen merkevare siden 2021

 

Elivi har kvalitetsprodukter innen tilbehør og kontorrekvisita. Merkevaren omfatter produkter med fellesverdier for kvalitet, effektivitet og garanti. 

 

 


 

Gå til nettside >>