Audac Veggpanel NWP320/B Dante™/AES67, 2 x XLR + 3.5 mm jack + BT Audac Veggpanel NWP320/B Dante™/AES67, 2 x XLR + 3.5 mm jack + BT

Audac Veggpanel NWP320/B

Dante™/AES67, 2 x XLR + 3.5 mm jack + BT

Varenr: 132168
Alt. varenr: NWP320/B
BeskrivelseEkstern InfoTeknisk info
Beskrivelse

Audac Veggpanel NWP320


NWP320 er et Dante™/AES67 nettverkstilkoblet lydinngangspanel, med to XLR-inngangskontakter, en enkelt 3,5 mm stereoinngang for stereojack og en integrert Bluetooth-mottaker, som kan brukes til å overføre lydsignaler i et Dante™-lydnettverk.

Ulike ytterligere integrerte DSP-funksjoner som EQ, automatisk forsterkningskontroll og andre enhetsinnstillinger kan konfigureres gjennom AUDAC Touch™.

Den IP-baserte kommunikasjonen gjør den fremtidssikker samtidig som den er bakoverkompatibel med mange eksisterende produkter. Takket være det begrensede PoE-strømforbruket er NWP320 kompatibel med alle PoE-nettverksbaserte installasjoner.

Foruten det elegante designet er frontpanelet ferdig med fingeravtrykksbestandig glass av høy kvalitet. Veggpanelene er kompatible med standard EU-stil i veggbokser, noe som gjør veggpanelet til den ideelle løsningen for solide og hule vegger. Svarte og hvite fargealternativer er tilgjengelige for å blande seg inn i ethvert design.

 

Høydepunkter:

  • 2 x XLR-innganger
  • 3,5 mm stereo jack-inngang
  • Integrert Bluetooth-mottaker
  • Intern miksing og DSP-behandling
  • 4-kanals Dante™/AES67
Ekstern Info
Teknisk info