MeetingBoard

Kreativt teamarbeid


Yealink MeetingBoard Collaboration Display forenkler effektivt digitalt samarbeid ved å kombinere alt i rommet, fra dataenheten til en bred 65/86-tommers berøringsskjerm, 4K-kamera, mikrofoner, høyttalere og innebygde Microsoft Teams. Android 10 OS og et Octa-core high-performance chipset gir maksimal ytelse. Ved å koble til strømkabelen kan brukere raskt og enkelt nyte videokonferanser og tavlesamarbeid, med fjernintegrerte administrasjonsmuligheter for de som jobber hjemmefra eller utenfor arbeidsstedet.

 

 

 

Skriv jevnt og lag innhold fritt

Yealink MeetingBoard sitt responsive display og funksjoner som f.eks premium inking, samarbeidsdiagrammer, fluid components og annet rikt innhold, bidrar til å øke teamets kreativitet og produktivitet. Drevet av Microsoft Whiteboarding, sikrer det et sømløst samarbeid i sanntid under idémyldring, prosjektplanlegging eller problemløsning.

 

 

 

Se alle og bli engasjert

Med 4K-kamera, kraftig koding og dekoding kapasiteter, realiserer MeetingBoard virkelig et jevnt og stabilt HD Teams møte. Med AI-teknologien, deriblant AutoFraming og Speaker Tracking forbedres møteopplevelsen.

 

 

 

 


Produktene

 

 

 

Hør og bli hørt klart alltid


Skjermen har 16 innebygde MEMS-stråleformende mikrofoner og seks kraftige høyttalere - 4 full-range høyttalere og 2 diskanthøyttalere. Yealink MeetingBoard gir en HD full-dupleks stereolydopplevelse med opptil 8 meter dekning. Utstyrt med en uavhengig lydprosessor og Yealinks AI-baserte støydempingsalgoritme, sikrer det stemmeklarhet selv i åpen plass.

 

 

 

 

 

Første i verden

 

CBK var en av de første i verden til å teste skjermen utenom Yealink. Kontakt Maths Rune Høglo dersom du ønsker å komme til oss for en demo, og for å teste produktet.