Ta kontakt med vår produktsjef Maths Rune Høglo på mail her.
 

 

 

All in One MeetingBar A20


 

Yealink MeetingBar A20 for Microsoft Teams Rooms for Android, inkluderer alt du trenger for ditt teamsmøte. Bare med en MeetingBar A20 kan brukerne nyte den sømløse Teams-opplevelsen. I tillegg kan du koble til et CTP18-berøringspanel for bedre møtekontroll for små til mellomstore rom.

 

MeetingBar A20-kameraet er utstyrt med AI-teknologi, inkludert Auto-Framing og Speaker Tracking. Med 133° vidvinkelobjektivet og Auto Framing kan den gjenkjenne antall og posisjonen til deltakerne i rommet, og ramme alle inn jevnt. Speaker Tracking-teknologien med et 20MP kamera gir et levende ansikt til ansikt-møte.

 

Les mer her

 

 

 

 

All in One MeetingBar A30Basert på Android 9.0 OS og innebygde Microsoft Teams, gjør alt-i-ett Yealink MeetingBar A30 dine mellomstore rom til et dedikert Microsoft Teams Rooms-system på Android. MeetingBar A30 er designet i et system med to kameraer og et AI-drevet kamera sammen med de 8 MEMS-mikrofonene og høyttalerne. Med enkel plug-and-play leverer A30 en enkel, men effektiv og sømløs Teams-opplevelse til hver bruker.

 

Les mer her