6 grunner til å velge
Yealink MeetingBar A10, A20, 30

 

1. Ledende platformer: Uansett hvilken platform du bruker kan du starte møte med en gang

 

2. Trådløs tilkobling uten behov for kabler med WPP30

 

3. Plug & Play: superenkelt oppsett og brukervennelighet

 

4. Kvalitetsopplevelse med AI-teknologi som AutoFraming, Speaker Tracking, PiP og Multi-focus Framing

 

5. Bygget på Android 10 for pålitelighet og sikkerhet

 

6. Med fremtidig firmwareoppgradering kan du skalere fra BYOD til full teams/zoom romopplevelse med A20 & A30 

 

Les mer om fordelene med Yealink MeetingBar her

 

 

 

 

All in One MeetingBar A10


 

Yealink MeetingBar A10 er en alt-i-ett kompakt og enkel enhet som passer perfekt for små rom, til og med kontoret. Den er beregnet for opptil 4 personer og har viktige AI-funksjoner som auto-framing, speaker-tracking og smart gallery for å oppnå best mulig møtekvalitet. Den har et innebygget 8MP kamera med 120° synsfelt og 4 x digital zoom. I tillegg til dette har den en elektrisk linse som åpnes og lukkes før og etter en videokonferanse, sensor som registrerer når mennesker kommer inn i rommet, 8 MEMS mikrofon og noice proof teknologi. Du kan dele trådløst med WPP30 dongelen.
 

Les mer her

 

 

 

All in One MeetingBar A20


 

Yealink MeetingBar A20 for Microsoft Teams Rooms på Android, inkluderer alt du trenger for ditt teamsmøte. Bare med en MeetingBar A20 kan brukerne nyte den sømløse Teams-opplevelsen. I tillegg kan du koble til et CTP18-berøringspanel og WPP30 for trådløs deling og bedre møtekontroll for små til mellomstore rom.

 

MeetingBar A20-kameraet er utstyrt med AI-teknologi, inkludert Auto-Framing og Speaker Tracking. Med 133° vidvinkelobjektivet og Auto Framing kan den gjenkjenne antall og posisjonen til deltakerne i rommet, og ramme alle inn jevnt. Speaker Tracking-teknologien med et 20MP kamera gir et levende ansikt til ansikt-møte.

 

Les mer her

 

 

 

 

All in One MeetingBar A30Bygget på Android 10 OS og innebygde Microsoft Teams, gjør alt-i-ett Yealink MeetingBar A30 dine mellomstore rom til et dedikert Microsoft Teams Rooms-system på Android. MeetingBar A30 er designet i et system med to kameraer og et AI-drevet kamera sammen med de 8 MEMS-mikrofonene og høyttalerne. Med enkel plug-and-play leverer A30 en enkel, men effektiv og sømløs Teams-opplevelse til hver bruker.

 

Les mer her