All in One MeetingBar A20


 

Yealink MeetingBar A20 for Microsoft Teams Rooms på Android, inkluderer alt du trenger for dine teamsmøter. Bare med en MeetingBar A20 kan brukerne nyte den sømløse Teams-opplevelsen. I tillegg kan du koble til et CTP18-berøringspanel for bedre møtekontroll for små til mellomstore rom.

 

 

 

 

 

 

Consistent Teams Collaboration with A20

 

MeetingBar A20 kjører på Android 9.0 og med innebygde Teams gjør den arbeidsplassen til et effektivt Microsoft Teams Room. Brukere kan glede seg over samarbeidet, deling av to skjermer, deling av kablet og trådløst innhold, møtekontroller, etc. Engasjer alle med
20MP Kamera

 

MeetingBar A20 kameraet er utstyrt med AI-teknologi, inkludert AutoFraming og Speaker Tracking. Med 133° vidvinkelobjektivet og AutoFraming kan den gjenkjenne antall og plasseringen av deltakerne. Speaker Tracking-teknologien med et 20 MP kamera gir et levende møte ansikt til ansikt i en HD-visuell opplevelse.

 

 

 

 HD Full-duplex Audio Experience
 


Med Yealink Noise Proof Technology og akustisk ekkokansellering gjør MeetingBar A20 med innebygde 8 MEMS mikrofonarrayer og høyttaler det mulig for brukere å nyte en full dupleks stemmeopplevelse sømløst uten avbrudd og å bli hørt og snakket tydelig i et møte.