WH66
All-in-one UC Workstation

Yealink UC Workstation er mer enn bare en base. Det gir brukeren stor fleksibilitet med settet av integrerte funksjoner som letter hver enkelt sin daglige rutine. Det er profesjonelt, det øker samarbeidet og ikke minst tilgjengeligheten.

 

Finn alle dine behov på UC-arbeidsstasjonen


UC Workstation gir brukerne muligheten og fleksibiliteten til å koble til enheter, og administrere kommunikasjon fra en enkelt enhet, og det fungerer også som et knutepunkt som integrerer en full dupleks høyttalertelefon, trådløs lading av mobiltelefonstativ, en 4-tommers berøringskonsoll og en USB-hub. Dette utrolige settet med funksjoner lar deg koble til og samarbeide sømløst og intelligent.


 


HD Voice med Yealink Acoustic Shield 

Med Yealink Acoustic Shield-teknologi kan hodetelefonene godt filtrere ut bakgrunnsstøy med 2x mikrofoner mens du er i samtale, som gir HD-talekvalitet for lytterne dine, og sørger for en distraksjonsfri samtale.

 


 

 

 

Wireless freedom 


Uansett når og hvor samtalen din begynner, kan hodetelefonene alltid fange opp bevegelsene dine. Med opptil 160 m trådløs rekkevidde og 14 timers taletid, er den egnet for brukernes daglige kommunikasjonsbehov. I tillegg støtter produktet høy tetthetsinstallasjon på det åpne kontoret, noe som gjør at opptil 200 brukere kan nyte den trådløse kommunikasjonen samtidig.

 

 


 

 

 

Bedre fokus og produktivitet

 

Headsetet gir et et visuellt signal i form av grønt/rødt lys som bidrar til å redusere distraksjoner og eliminere forstyrrelser, noe som bedrer din ideelle produktivitet.
 


Andre headset i porteføljen