Velg visning:
Du har valgt:

Overordnet


CBK Distribusjon ble etablert i 2001 og har i dag til sammen 30 ansatte. Etter etableringen har CBK blitt en av Norges ledende distributører innen våre virksomhetsområder, med en årlig vekst på 30-40% de siste fire årene. Vi har hovedfokus på funksjonelle og bærekraftige løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere. Vi legger vekt på å forstå kundens behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. Dette er limet som gjør det mulig å levere de beste, smarteste og mest verdifulle løsningene som gir din virksomhet konkurransefortrinn.

 

CBK Distribusjon er ledende leverandør av løsninger og komponenter innen:

 

Lokalisering


Sommeren 2020 flyttet vi lager fra Karihaugen til Gneisveien 30 på Skedsmokorset hvor vi 3-doblet lagerkapasiteten. Lokalene er på nesten 3700 kvadratmeter hvor det lagerføres mer enn 6 000 ulike artikler. I forbindelse med flytting av lager så vi også behov for å effektivisere og automatisere vårt system, og gjorde derfor den hittil største enkeltinvestering av det automatiserte lagersystemet; AutoStore. Dette bidrar til færre plukkefeil, vi håndterer ordrer raskere og tryggere som fører til raskere levering. Vi har henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer våre kunder til gode.

 

Egen Merkevare

 

CBK har gjennom mange år produsert produkter i Østen. Våre merkevarer LinkIT og Stoltzen har høy kvalitet, gunstig pris og lang garanti. Sortimentet er i stadig utvikling og vi kjøper inn i store volum, som gjenspeiles i særdeles gode betingelser for deg som forhandler.