Barco

Hvorfor velge Barco ClickShare?


De siste årene har måten vi arbeider på gjennomgått en betydelig transformasjon, noe som har resultert i endringer i møteromsopplevelsen. Vi har gått fra fysiske møter ansikt til ansikt til virtuelle møter der vi ofte hører frasen "du er på mute". Når vi igjen tilpasser oss "hybrid" møterom, kan det til tider være utfordrende å dele skjermen din med alle, både de som er fysisk til stede og de som deltar online.
 

Dette er hvor Barco ClickShare kan tilby deg en løsning. ClickShare hjelper deg med å organisere bedre hybridmøter fra datamaskinen din. Så snart du går inn i møterommet, kobler ClickShare automatisk datamaskinen din til skjermen, kameraet, høyttalerne og lydplanken. Kom i gang på sekunder, uten kabler, rot eller bortkastet tid.
 

Med bare ett klikk kan du trådløst dele skjermen din eller starte et videomøte. ClickShare gjør det mulig for hver deltaker å bli sett og hørt, enten de er i konferanserommet eller andre steder. Barco ClickShare utvikler seg kontinuerlig med markedet, slik at produktene alltid er oppdaterte med de nyeste utviklingene. I tillegg tilbyr det nyskapninger som gir hybridmøter ekstra dimensjoner.
 

 

Utforsk