Ikke mer kabelrot med PATCHBOX sine systemer

 

PATCHBOX er det toppmoderne nettverkskablingssystemet som erstatter konvensjonell kabling og vertikal og horisontal kabelhåndtering. Systemet gir nøyaktig lengde på nettverkskabler som kreves. Dette gir fordeler ved å akselerere vedlikehold av rack og redusere nedetid til et minimum. Det bidrar til å bygge et effektivt og bærekraftig IT-arbeidsmiljø ved å hindre sammenfiltrede nettverkskabler. Det er 5 års garantitid på alle løsninger fra PATCHBOX.

 

 

Patchbox sin hjemmeside

 

 

To typer rammer for din PATCHBOX


Vi tilbyr to typer rammer, som du kan finne nedenfor. Én for fullstørrelses rack kalt "PATCHBOX Plus+ Frame" og én for veggskap, "PATCHBOX 365 Frame". Begge kan holde opptil 24 PATCHBOX-kassetter.

 

 

PATCHBOX Plus+ Rammen passer for fullstørrelses rack og gir plass til 24 PATCHBOX-kassetter - i motsetning til 365-rammen, den er kompatibel med både 365- og Plus+ kassettene. Disse kabelkassettene kan også enkelt byttes ut med en annen type eller farge.

 

 

PATCHBOX 365-rammen passer for små veggmonterte skap og gir plass til 24 PATCHBOX 365-kassetter. Kassettene med nettverkskabler kan enkelt byttes ut på et par sekunder om nødvendig.

 

Modulært kassett-system. Bytt kabler på sekunder.


PATCHBOX-kassettene, laget av høykvalitets rustfritt stål, inneholder flate nettverkskabler. For å koble til en kabel, trenger du bare å skyve kassetten inn i rammen, som deretter låses med sitt enkle klikksystem. Lås opp kabelstopperen, trekk ut Ethernet-kabelen og lås kabelstopperen etter å ha nådd ønsket lengde. Å bytte ut kassetten er like enkelt. Koble fra kabelen, og den vil automatisk bli trukket tilbake av trinsemekanismen. Til slutt: lås opp kassetten og ta den ut av rammen.PATCHBOX® 365 Cassette

 

  • Available as: Cat.6a (STP / UTP) and Fiber Optic (OS2 / OM4)
  • Compatible with: PATCHBOX 365 Frame and PATCHBOX Plus+ Frame
  • Cable length: 0.8m covers 8RU from mid to mid

 


PATCHBOX® Plus+ Cassette

 

  • Available as: Cat.6a (STP / UTP) and Fiber Optic (OS2 / OM4)
  • Compatible with: PATCHBOX Plus+ Frame
  • Cable length: 1.8m covers 30RU from mid to mid

 


PATCHBOX® Plus+ Long Range Cassette

 

  • Available as: Cat.6a (STP / UTP) and Fiber Optic (OS2 / OM4)
  • Compatible with: PATCHBOX Plus+ Frame
  • Cable length: 2.5m covers 46RU from mid to mid


 

Flate nettverkskabler for mer plass


De lett utskiftbare PATCHBOX-kassettene inneholder våre flate Ethernet-kabler. Disse kablene tar opp mindre plass, er enklere å bøye og er bedre enn de fleste runde kabler. De er testet etter ISO/IEC 11801 Ea-klasse og ANSI/EIA/TIA-568 Cat 6A-kanalstandarder, i samsvar med RoHS og er i stand til PoE (STP: PoE / UTP: PoE++ Type 3). Våre nettverkskabler er tilgjengelige i flere farger og varianter: som skjermede eller uskjermede Cat. 6a-kabler (STP/UTP) og også som optisk fiber (OS2/OM4) - de eneste retraktbare fiberoptiske patchkablene på markedet. I det sjeldne tilfellet du trenger å koble fra topp til bunn, har vi en spesiell løsning kalt Long Range-kassett, som tilbyr en maksimal kabel lengde på 2,5 m (46RU) i stedet for 1,8 m (30RU).

 


PATCHBOX® Cat.6a Cable

 

 

Våre flate Cat.6a nettverkskabler er testet i henhold til ISO/IEC 11801 Ea-klasse og ANSI/EIA/TIA-568 Cat 6A-kanalstandarder, i samsvar med RoHS og er tilgjengelige i åtte forskjellige farger: svart, hvit, rød, grønn, blå, gul, grå (kun STP) og fiolett, samt skjermet (STP) og uskjermet (UTP).PATCHBOX® Fiber Optic Cable

 

Ønsker du mer hastighet? Vi tilbyr de eneste retraktbare fiberoptiske patchkablene for nettverksrack laget med Corning®-fibre. Disse støtter opptil 40 Gigabit med OM4 og opptil 100 Gigabit med OS2, samt LC-LC og LC-SC som våre standarder.


 

Ingen flere vertikale og horisontale kabelhåndterere

 

Ved bruk av konvensjonelle horisontale kabelhåndterere mister du en rack-enhet. Ikke med Patchcatch. Vår innovative 0RU kabelhåndtering festes enkelt på siden av hvilken som helst 19" skinne. Den hjelper deg med å organisere dine patchkabler vertikalt og horisontalt i racket. Den krever ikke ekstra cage-muttere eller rack-enheter.

 

Setup.exe

 

Setup.exe er et innovativt verktøy for nettverksinstallasjon som gjør det mulig for én tekniker å utføre jobben til to. Den sikrer vekten av IT-utstyr, som brytere eller patchpaneler i server- og nettverksrack, til de er sikkert skrudd fast. Montert inni et rack, skaper Setup.exe den ideelle arbeidsplassen å plassere en bærbar datamaskin på eller konfigurere en bryter. Den er nå kompatibel med 19" skinner med gjengede hull og firkantede hull.

 

/dev/mount

 

Å montere 19" utstyr i et nettverksrack har aldri vært enklere før – med /dev/mount, vår innovative og høykvalitets erstatning for kagemutter. Den holder utstyret sikkert på plass før sekskantsmutrene engang er festet, noe som gjør montering av maskinvare til en raskere, enklere og mer sikker oppgave. Vår /dev/mount er sikrere å bruke enn konvensjonelle M5- eller M6-kagemuttere. For å feste maskinvare trengs færre deler, noe som sparer mye tid og nerver.