Markedets beste priser på

Yealink A10 MeetingBar og MeetingBoard
 

Vi forstår viktigheten av effektiv kommunikasjon og samarbeid, og derfor introduserer vi i samarbeid med Yealink - kampanjepris på Yealink A10 Meetingbar og Meetingboard, samt en eksklusiv kampanje for deg som ønsker å kjøpe MeetingBoard 65"/86" og A10 til demopris for internt bruk (NFR-kampanje). Klikk her for å se priser.
 

Kampanjene vil være tilgjengelig resten av 2023!
 

 

Yealink A10 Promo


For å få kampanjeprisene på Yealink A10 pakkene må du gjøre følgende og vi endrer til kampanjeprisen for deg:


Skriv “A10 PROMO” og navn på sluttkunde i meldingsfeltet på din bestilling.

 

Yealink MeetingBoard Promo


For å få kampanjeprisene på Yealink MeetingBoard 65"/86" må du gjøre følgende og vi endrer til kampanjeprisen for deg:


Skriv “MEETINGBOARD PROMO” og navn på sluttkunde i meldingsfeltet på din bestilling.

 

Prisgaranti

CBK er den ledende kompetansedistributøren på Yealink. Dersom du skulle få et bedre tilbud fra andre autoriserte Yealink-distributører vil vi alltid matche prisen. Derfor introduserer vi PRISGARANTI for våre Yealink partnere.

 

NFR kampanje

I tillegg til de gode kampanjeprisene dere kan bruke til deres sluttkunder, har dere også mulighet til å kjøpe Yealink A10 og Yealink MeetingBoard 65"/86" til en NFR-pris, som ligger langt under "normal" innkjøpspris. Hensikten med en slik kampanje er at du har mulighet til å teste produktet, og selvfølgelig benytte til internt bruk.

 

 

 

 

Merk: Ved store valutaendringer forbeholdes vi retten til å endre prisen i henhold til endringene i valutakurs.

 

 

YEALINK MEETINGBAR A10

Yealink MeetingBar A10 er en kompakt alt-i-ett-enhet for små rom og kontorer. Opptil 4 personer, AI-funksjoner som auto-framing, 120° kamera, smart gallery, sensorer, 8 MEMS mikrofoner, noise proof, trådløs deling med WPP30.

 

Les mer her

 

YEALINK MEETINGBOARD

Alt-i-ett 65/86" berøringsskjerm, 4K-kamera, mikrofoner, Teams. Android 10 OS, Octa-core gir topp ytelse. Enkel videokonferanse og tavlesamarbeid med strømkabeltilkobling, fjernadministrasjon inkludert.

 

Les mer her