Velg visning:
Du har valgt:

Gjør bygget til et smart bygg med produkter fra CBK. Vi distribuerer flere smarte produkter til Smartbygg, enten det er til kontor, hotell eller privatmarkedet. Produktene bidrar til økt kontroll, sikkerhet og kostnadseffektivisering gjennom bruk av teknologi og smarte løsninger. 

 

Alt styres gjennom én app
 

Én app. Som enkelt og trygt styrer det du vil i hjemmet eller på hytta. Som er kompatibel med mange andre smarte produkter og tjenester fra en rekke produsenter. Slik at du står fritt til å velge akkurat de smarthusproduktene du ønsker som for eksempel lyspærer fra Philips Hue eller IKEA, elektroniske dørlåser fra flere produsenter, termostater og dimmere fra Elko eller sensorer fra Samsung SmartThings for å nevne noen.

 

 

 

Ett skap - ett design
 

RackIT produserer profesjonelle IKT og smartløsninger til privatmarkedet som forenkler hverdagen. Blant produktene har vi MediaRack som er produsert for å ivareta optimal kontroll på infrastruktur i ett skap. Kommunikasjon, sikkerhet, velferd og andre viktige tjenester vi bruker i hverdagen - Alle dagens og morgendagens IKT-løsninger i ett system på ett sted.