Kenson er en pioner innen utviklingen og produksjonen av produkter for fremme av god kontorhelse. Kenson sin historie går helt tilbake til 1932, da de begynte som møbelprodusent. I dagens moderne arbeidsliv, preget av stillesitting og statisk arbeid, har de tilpasset sin kjernevirksomhet for å imøtekomme behovene til markedet for ergonomisk tilrettelagt utstyr.

 

Kenson er den eneste aktøren i dagens marked som tilbyr et helhetlig ergonomikonsept, skreddersydd for individuelle behov. Kenson sin omfattende produktutvalg inneholder en rekke ergonomiske løsninger som bidrar til å forebygge skader og redusere slitasje. Dette inkluderer datamuser, støtteprodukter for PC-bruk og møterom, stoler, og selvfølgelig møbler – alle designet med tanke på å gi ergonomiske fordeler.

 

Kensons produkter selges gjennom et stort antall forhandlere og retailkjeder i hele Norden. Med dems produktløsninger kan du forvente å øke din energi og produktivitet. Kensons sterke vektlegging av ergonomi og god kontorhelse er grunnlaget for å forbedre din livskvalitet. Velkommen til Kenson – hvor vi bryr oss om din velvære på arbeidsplassen.

 

 

Kenson sin hjemmeside

 

Produktkategorier

 

 

 

 

Monitorarmer


Se alle monitorarmer
fra Kenson