Toppmoderne skjermer og maskinvare til digital kommunikasjon


ProDVX utvikler og produserer høykvalitets og toppmoderne skjermer til digital kommunikasjon over hele verden.

 

Som spesialister, er de i forkant når det gjelder utvikling og produksjon av pålitelig maskinvare for kommersiell bruk. Takket være deres brede utvalg, kan de tilby en innovativ og bærekraftig løsning til enhver form for digital kommunikasjon, være seg digital signage, room signage, selvbetjente kiosker, veivisere, køsystem og systemer for adgangskontroll.

 

 

ProDVX sin hjemmeside

 

 

Se for deg flere bestillinger på grunn av engasjerende selvbetjente kiosker. Se for deg mer salg på grunn av interaktiv digital skilting med strekkodeskannere. Se for deg mer struktur på kontoret som følge av møteromspaneler med sanntids møteromsinfo og NFC-lesere som kontrollerer tilgang. Se for deg innhold som kjører 24/7 som følge av pålitelige berøringsskjermer. Tenk deg at du ikke trenger å bekymre deg for maskinvaren som muliggjør alt dette.

 

Retail


Med maskinvaren til ProDVX kan du skape en unik kundereise i butikken, som øker de besøkende sin opplevelse og oppmuntrer til kjøp. Skjermene hjelper også butikkene med å effektivt utnytte kvadratmeterne sine og redusere lagerkostnader. Dersom kun de mest populære produktene, farger eller størrelser tilbys i butikk, kan denne maskinvaren tette gapet mellom begrenset plass i fysisk butikk og stort sortiment i online butikk. På denne måten kan kundene enkelt bestille et hvilket som helst annet produkt fra sortimentet. 

 

Corporate


Hybrid arbeidsplass er en trend som er kommet for å bli. Vi møter våre kollegaer på kontoret, og planlegger arbeidet som trenger fokus hjemme. Vi begynner også å omfavne det faktum at personlige interaksjoner er langt mer verdifulle enn vi var klar over. Derfor har kontoret blitt et strategisk verktøy for vekst. 

 

Med møteromspaneler kan ansatte enkelt booke et møterom hjemmefra eller på en skjerm i nærheten. Videre kan man sikre at alle enkelt finner riktig destinasjon på kontoret med veivisere. Digital Signage er også viktig for å kommunisere bedriftsinformasjon, både til ansatte og eksterne besøkere. Med systemer fra ProDVX kan man i tillegg enkelt kontrollere på individnivå hvem som har tilgang, og hvem som er på besøk med systemer for adgangskontroll og besøksregistrering.

 

Andre løsninger


I tillegg til løsninger for retail og kontoret, passer ProDVX sine løsninger også ypperlig til hoteller, resepsjoner, kjøpesentre, sykehus, legesentre og utdanningssektoren. 

 

Android Enterprise


ProDVX er sertifisert av Google for implementering av Google sine mobiltjenester. Med deres EMM-plattform og Managed Google Play åpner de for Android Enterprise. Android Enterprise lar deg tilby sikker appimplementering via administrert Google Play. 

 

ProDVX ProMGR


ProDVX ProMGR er en skybasert ledelsesplatform. Det kan være utfordrende å administrere flere skjermer, enten det er to skjermer eller tusen. Med ProDVX ProMGR kan du administrere alle skjermer fra hvor som helst i verden.