Utendørs skjermer

Utendørs skjermer for alle værforhold


IP55- eller IP65-klassifiseringen gir full beskyttelse mot støv og vannprojeksjon. De har innebygd intelligent oppvarming og kjøling, sammen med et smart automatisk luftsirkulasjonssystem. Anti-vandal glass for beskyttelse mot ekstreme miljøforhold og støt på skjermen.

 

Last ned brosjyre

 

 Sikkerhetslås og usynlige skruer


Med profesjonell trepunkts tyverisikringsdesign, innvendig låsing av bolter og ståldører kan Hisense Outdoor Display forhindre at kriminelle låser opp og gjør skader/tyveri.

 

 

 Smart Brightness Sensor


Justerer lysstyrken på skjermen automatisk i henhold til lysforholdene. Denne funksjonen reduserer strømforbruket betydelig og øker skjermens levetid.

 

 

 Synlig selv med polariserte solbriller

 

1500/2000/2500/3000/3500 nits LCD for å gi deg et klart bilde, selv i direkte sollys. Muliggjør tydelig synlighet selv når en person har på seg polariserte solbriller.

 

 

 

 

Enkelt vedlikehold

 

Telecom-class rutingdesign sikrer skjermens tetningsytelse. Inngangsdøren er utstyrt med lås for både veggmonitor og kioskmodeller for enkel betjening og vedlikehold.

 

 

 

 

Effektiv varmestyring

 

Profesjonell programvare for termisk simulering for kjølesystemdesign, som kjøler ned varmen som genereres fra alle deler av produktet med høy ytelse, og forhindrer at uteluft kommer inn.