Humly FloorPlan


Tilgjengelighet for rom og skrivebord – med ett øyekast

 

Tenk deg at du trenger et rom eller et skrivebord. I stedet for å måtte løpe opp og ned hver etasje for å sjekke tilgjengelighet, gir en 3D-oversikt over hver etasje deg alle svarene. Bruk passiv modus på en stor skjerm eller administrer bestillingene dine i interaktiv modus.
 

Nå kan du ta opp telefonen for å øyeblikkelig reservere det rommet eller skrivebordet du trenger. Hvis du er utenfor kontoret, kan du bruke Humly Floorplan både for å sjekke tilgjengelighet og administrere bestillingene i ditt bestillingssystem, Teams eller Humly Reservations.
 

Humly gulvplan sparer kontorarbeidere og deres gjester mye tid og frustrasjon. Og driftsledere får en oversikt over bruksstatus i sanntid, når som helst.

 

Tekniske spesifikasjoner


For å komme i gang, send eksisterende plantegninger som .jpg, .png, .gif eller .pdf-fil til din salgskontakt for behandling. Dette krever noe manuell finjustering, så vennligst gi prosessen noen dager for kvalitetssikring. Når alt er klart, vil du motta en e-post med Gulvplan-ID og Klienttoken for plantegningene dine. Bruk dem til å kartlegge rommene og skrivebordene i Humly Kontrollpanel.
 

Visuelt grensesnitt


En interaktiv brukeropplevelse der det er mulig å se status og umiddelbart reservere tilgjengelige rom og skrivebord via Humly Reservasjoner eller Microsoft Teams-appen eller via nettet for andre kompatible plattformer. Humly Gulvplan kan også vises på hvilken som helst skjerm (med nettleser og nettverkstilkobling) som en ikke-interaktiv oversiktsskjerm som gir kontorarbeidere muligheten til å se hva som er opptatt eller tilgjengelig med ett øyekast.

 

Tekniske krav


Humly Gulvplan er tilgjengelig for alle kunder som bruker vår Humly Sky med en lisens. For kunder med lokale installasjoner (onprem) er det nødvendig å tillate tilkobling til *.humly.cloud over port 443.

 

Kompatible plattformer

  • Microsoft Office 365/Exchange
  • Google Workspace
  • HCL/IBM Domino Smartcloud / 8.5.3 – 9.x

 

Humly 3D Floor Plan generation  per m2
Humly 3D Floor Plan generation per m2Varenr131817
Humly Floor Plan License - 1 Year
Humly Floor Plan License - 1 YearVarenr131812
Humly Floor Plan License - 2 Year
Humly Floor Plan License - 2 YearVarenr131813
Humly Floor Plan License - 3 Year
Humly Floor Plan License - 3 YearVarenr131814
Humly Floor Plan License - 4 Year
Humly Floor Plan License - 4 YearVarenr131815
Humly Floor Plan License - 5 Year
Humly Floor Plan License - 5 YearVarenr131816