MPO

MPO (Multi-Fiber Push-On) er en type fiberoptisk kontakt som tillater overføring av flere fibre gjennom en enkelt kobling. Dette er spesielt nyttig i områder som datasentre og telekommunikasjon, der behovet for høy båndbredde er stort. Hvis du har spesifikke spørsmål eller trenger mer detaljert informasjon om et bestemt aspekt av MPO-teknologien kan vi hjelpe deg.
 

MPO kabler

MPO-kabler består av flere fiberoptiske kabler som er bundet sammen i en enkelt enhet. De er tilgjengelige i forskjellige konfigurasjoner, for eksempel 12-fiber, 24-fiber eller 48-fiber MPO-kabler. Disse kablene brukes ofte til å koble sammen enheter som patchpaneler, aktive utstyr eller andre MPO-enheter.
 

Klikk her

 

MPO paneler

MPO-paneler brukes til å organisere og administrere MPO-kabler i et system. De er installert i rack eller kabinetter i datasentre og gir en strukturert tilnærming til å koble fiberoptiske kabler. Panelet har vanligvis MPO-porter på forsiden og kan være konfigurert for å imøtekomme ulike antall fibere.
 

Klikk her

 

MPO kassetter

MPO-kassetter er enheter som inneholder MPO-kontakter og er designet for å enkelt koble sammen MPO-kabler. De fungerer som overganger mellom forskjellige fiberteknologier eller som koblingspunkter i et større fiberoptisk nettverk. 
 

Klikk her